För omsorg och omtanke Nummer upplysningen.se
Vi stödjer följande:

Vad kul att just du hittade hit.

Vi på Nummerupplysningen vill gärna bidra till en bättre värld.
”Ingen kan göra allt men alla kan göra något”.

Vi har valt ut några internationella organisationer och några estniska, som vi har valt att stödja genom att regelbundet, varje år, skänka pengar till deras verksamhet.

Kiva.org

Kiva erbjuder mikrolån till människor, som befinner sig i en utsatt situation och inte har möjlighet att låna pengar i en vanlig bank. Kiva arbetar globalt i 67 länder. Dessa lån kan betyda en ny möjlighet i livet genom att för pengarna kunna starta en egen verksamhet. 99.01% av alla lån återbetalas. Den här organisationen ger verkligen hjälp till självhjälp.
För att följa Team: Nummmerupplysningen.se på Kiva.org. Tryck här!

Viljandi Varjupaik

Organisationen arbetar helt ideellt och har mindre föreningslokaler över hela Estland. De mindre föreningarna ser till de lokala behoven och hjälper till att bygga hem- och rehabiliteringsplatser för sjuka djur.
Nummerupplysningen har kunnat vara med och ekonomiskt bidra till att bygga ett veterinärsrum i Viljandi. Själva arbetet utfördes av volontärer.
http://www.varjupaik.ee/

Tammiste Hooldekodu

På Tammiste Hooldekodu i Pärnu, vill man inte bara erbjuda vård och stöd utan också en stimulerande tillvaro för de äldre. Hos de boende finns det ofta fysiska eller psykiska begränsningar. Personalen jobbar ständigt hårt för att hitta vägar runt dessa hinder och ge en meningsfull vardag för de boende. Vi på Nummerupplysningen har valt att ge ekonomiskt bidrag för att möjliggöra att ett hem som detta ska kunna finnas. Förhoppningsvis kan detta föredömliga hem både växa och inspirera andra till att sats på kvalitetsvård för äldre.

Operationsmile.se


Operationsmile är en 30 år gammal organisation som tills idag har utfört mer än 200 000 operationer på barn med ansiktsdeformiteter såsom läpp-, käk- och gomspalt. De finns i 60 länder och har mer än 5000 medicinska volontärer, som erbjuder barn i utvecklingsländer operation utan kostnad för deras familjer.
Dessa barn som ofta haft problem med att äta och tala och som kanske gömts undan eller stötts ut av omgivningen, har nu fått en ny chans i livet.