Nummer
upplysningen.se
HJÄLPER ER ATT NÅ potentiella kunder!
1,179,658
Svenska företag
Missa inte er chans!
Registrera er hos oss idag!
Hos oss listas ni både online och i mobila enheter till en rimlig kostnad. Vi hjälper just ert företag att synas!

Oavsett om ni är ett nystartat företag eller är väl etablerade på marknaden, finns ett ständigt behov av nya kunder. Hos Nummerupplysningen.se finns ni listade både online och i mobila enheter till en rimlig kostnad. Vi ser till att ert företag får rätt marknadsföring och rätt exponering så att kunderna hitter till just er. Vi erbjuder tjänster till konkurrensmässiga priser.

Lyssna på vår populära jingel ni hör på Sveriges största radiokanaler

Vill ni synas?

Nummerupplysningen.se har vuxit stadigt från starten 2009. Som kund till Nummerupplysningen.se utnyttjar även ni vårt väl etablerade och ständigt växande nätverk via internet, radio och offentlig annonsering. Vi kan inte nog understryka hur viktigt det är att exponera sitt företag och som kund till Nummerupplysningen.se kommer ni inte att förbli anonyma.


Radio är ett självklart medel för att stärka sitt varumärke. Ni har väl inte undgått att höra vår populära radiojingel i Sveriges största radiokanaler.
Vi har också anonnserat stort i tunnelbanan, pendeltågen och på bussarna i Stockholm samt i några andra stora svenska städer.