Reklam
Välgörenhet
Android app
iPhone app

Om Oss

nummerupplysningen

Välkommen till Tallinn

och Estland! Denna lilla stad med ett invånarantal på ca 400000 rymmer en historisk skattkista. Tallinn var en gång en del av det mäktiga Hansaförbundet, som idkade handel runt Nord- och Östersjön under medeltiden.
I Estlands historia går perioden 1583-1710 under benämningen ”Den gamla goda svensktiden”. Tallinn blev då en av de viktigaste städerna för svenska köpmän. Mycket av gamla stan i Tallin är byggt under den tiden.
Gamla stan i Tallinn är skyddad av UNESCO då den är den mest intakta medeltidsstaden i Europa.
Idag pågår en renässans i Tallinn och staden minns sin storhetstid med stolthet. Handelsvägarna står än en gång öppna och välkomnar näringsidkare världen över. Vi har nu funnits i Tallinn i över 4 år.

 

Vad gör Nummerupplysningen?


Nummerupplysningen.se vill alltid leverera bra tjänster till konkurrenskraftiga priser. Hos hos finner ni telefonnummer och adresser till alla svenska företag och föreningar.
Det är alltid helt gratis att söka via Nummerupplysningen.se. Näringsidkare återfinns med sökbara företagsnamn, adress och telefonnummer. Dessa grunduppgifter finns tillgängliga utan kostnad.
Om ert företag önskar synas bättre, erbjuder vi utökad företagsinformation med förtursexponering. Förtursexponering innebär att om någon söker på ett företag i er bransch, kommer ert företag att visas bland de första. Under rubriken Annonsera finner ni information om våra färdiga företagspaket. Om ni önskar mer specifika lösningar, hjälper vår kundtjänst er gärna.

 

Framtiden?


Vår målsättning är att etablera oss i hela Norden.
Vi lär oss något nytt varje dag och därför utvecklas Nummerupplysningen hela tiden. Nya tjänster och uppdateringar sker löpande. Läs på hemsidan eller kontakta vår kundtjäst om ni vill veta mera.